Tatu Huuskonen philosophyofchoice.blogspot.com

On taas aika muistaa 9/11 salaliiton vuosipäivää — herätä edes yksi tuttavasi!

  • On taas aika muistaa 9/11 salaliiton vuosipäivää — herätä edes yksi tuttavasi!

Tänä päivänä vuonna 2001 tapahtui kummia: uutisoitiin että matkustajalentokone olisi törmäytettty WTC-torniin New Yorkissa. Tuntia myöhemmin myös toiseen torniin iski lentokone uutiskuvin. Uutisissa levitettiin tarina: Osama bin Laden oli iskun takana ja 19 jihadistia olisi kaapannut useita lentokoneita terroristisessa tarkoituksessa. Maailma kavahti.

Muuten hyvä mutta kaikki oli lavastettua: Osama bin Ladenilla oli yhteyksiä Yhdysvaltain sotateollisuuteeen, mutta hän ei ollut iskun takana; itse asiassa hän oli samana päivänä New Yorkissa. Yhdeksästätoista väitetystä terroristista osa ilmoittautui seuraavana päivänä poliisille; he eivät ole voineet olla mukana iskussa. Ensimmäiseen torniin ei osunut matkustajakone; siihen iski ohjus. Toiseenkaan torniin ei osunut matkustajakone; vaan kauko-ohjattu suihkukone. Kuvissa räjähti koneen osuessa torniin; en tiedä mutta näytti bensaräjähdykseltä, siis elokuvatehostekikalta. Tornit romahtivat tunnin tulipalon jälkeen; oppitunti fysiikasta: rakennuksen tietyn korkeuden yläpuolella olevan massan potentiaalienergia ei riitä romahduttamaan kuin vähäsen rakennusta, ei vaikka kaikki massa vapautuisi vapaapudotukseen. Tornien romahdusnopeus oli nopeampaa kuin vapaapudotus; ei tietenkään selity halllitulla imploosiolla? Tämä puhumattakaan puhahduksista rakennuksen kyljessä; tyypillistä hallituille imploosioille joissa osa räjähteistä räjähtää ennen aikojaan.

Kaikki on outoa: kahden rakennuksen lisäksi samana päivänä romahti WTC 7. Tästä ei ole uutisoitu ja asia ei ole kuin salaliittoteorioihin perehtyneiden tiedossa. WTC 7 romahdus oli klassinen imploosio kuten Youtube-videoista voidaan nähdä. [Tämä on mitä asiaan perehtymättömille tarjotaan skenessä 'Smokin Gun' -tyyppisenä argumenttina: kannattaa tarkistaa.]

Mutta eihän tämä ole mahdollista! Ei Yhdysvallat ikinä tekisi tällaista itselleen! Paitsi että teki ja on tehnyt ennenkin: Lusitania annettiin ammuttavaksi ennen ensimmäistä maailmansotaa, Pearl harbor oli mitä ilmeisimmin jätetty tarkoituksella tuhottavaksi, ja Gulf of Tonkin oli tekaistu tempaus jolla kansa saatiin Vietnamin sodan taakse. Lisäksi on vapautunut niin kutsuttu Operation Northwoods -asiakirja jossa kerrotaan Yhdysvaltojen suunnitelleen vastaavan hyökkäyksen itseään vastaan mielipiteen muuttamiseksi Fidel Castron Kuubaa vastaan. Näitä riittää.

Räjähde jota käytettiin on paljastunut. Kyseessä oli nanotermiitti. Todisteena tästä on havaintoja viikkoja iskun jälkeen tuhoalueella löytyneistä kuuman metallin taskuista. Tämä lisäksi mikroskooppitutkimuksissa on löytynyt pieniä metallikuulia. Tämä on merkki nopeasti sulatetusta metallista.

Suosittelen katsomaan Architechts & Engineers for 911-Truth järjestön videon Blueprint for Truth. Siinä on kaikki.

Herätkää Suomen kansa. On aika todeta mahdottoman tapahtuneen: elämme maailmassa jossa on varjohallitus (~New World Order) joka pelaa shakkia maailmankartalla. 9/11-hyökkäyksillä saatiin miehitettyä Afganistan ja Irak, tarkoituksena rakentaa öljyputki Kaspianmereltä Afganistanin läpi. Jenkit ovat siellä vieläkin, aivan Yhdysvaltojen 'Long War' -doktriinin mukaisesti. Yhdysvaltojen on omien asiakirjojen mukaan (mm. PNAC, Project for New American Century) oltava jatkuvassa sodassa, ja vihollisiaan yhden sukupolven edellä sotilasteknologiassa.

Peli jatkuu. On muitakin salaliittoja jotka ovat itsestäänselviä vähäkään asiaa seuraaville. Aloittakaa tästä siirtykää depopulaatioon ja mielenhallintaan.

Pakko vielä loppuun mainostaa omaa blogiartikkeliani 'Pseudoälykön päättelyvirhe'. Se on niille joille formaali logiikka ei ole kummajainen mutta joille epätodelta tuntuva todellisuutemme aiheuttaa kognitiivista dissonanssia.

Kannattanee katsoa muutkin blogini vaikka rokotteista. Ne liittyvät tähän globaaliin shakkipeliin, jonka suora seuraus yhdessä Lähi-idän miehityksen kanssa oli maahanmuuttokriisi. Ainoita Euroopan maita joissa maahanmuuttajia ei suvaita on Puola joka muuten ei rokottanut sikapiikillä kansaansa. Kaikki tämä on mahdollista koska 9/11. Voitte olla varmoja että tuleva robotisaatio on vain jatkumoa tässä suunnitelmassa. Myös islamisaatio on iso teema. Maailmanhallitusta odotellessa.

Jos tämä kaikki aiheuttaa muutaman viikon henkisen sumun, niin tervetuloa skeneen. Tinafoliohattu on oikein sopiva asuste syksyn pimeneviin iltoihin. Ja niille jotka eivät ottaneet sikapiikkia: onneksi olkoon, läpäisitte sen ainoan litmustestin jolla on mitään väliä tähän asti eletyssä elämässämme. Teillä on hyvä elämä.

Jos nyt vielä kehtaisin pyytää linkkamaan tämän artikkelin eteenpäin, ainakin niissä piireissä jossa tämä ei ole itsestäänselvää.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Hienoa! Tämähän on hauskaa (tosin ei mitään uutta). Miten koneissa väitettyjen matkustajien katoamaiset selitettiin omaisille? Vai ilmoittautuivatko he viranomaisille ja saivat uudet identiteetit? Vai olivatko kaikki mukamas kaapatuille lennoille osallistuneet ja näiden omaiset valalla vaiennettuja näyttelijöitä?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Tietenkin heidät siirrettiin planeetta Nibirulle.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Just så. Sirius on vanhanaikaista.

Tatu Huuskonen

Katsopa kirjoitukseni 'Pseudoälykön päättelyvirhe'. Käytät kyseistä virhepäätelmää.

Tatu Huuskonen

Herääminen on periaatteessa helppoa: usein pitää uskoa juuri päinvastainen mitä pitää todennäköisenä. Arvostan palautettasi.

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Salaliittoon uskovilla on aina etulyöntiasema, koska HE tietävät! Aloituksesta jäivät mainitsematta ainoastaan ufot, Haarp, Estonia, Israel, Kennedyn murha ja Dan Brown, mutta siis, ehkäpä jatkoa seuraa. Ensimmäinen lentokone oli siis ohjus joka vain näytti lentokoneelta, a`haa >>> https://www.youtube.com/watch?v=Ra8YmZThpgE

Tatu Huuskonen

Katsoin videon ja, erhm, se on eri kuin mitä itse näin vuosia sitten jossa oli 'selvästi' ohjus. Tinafoliohattu päähän: tämän täytyy olla väärennös? Ei se mitään, voin tuossa olla väärässäkin.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Salaliittoteorioissa näppärintä on tämä: Jos jokin yksityiskohta ei sovi kuvaan, sen voi aina leimata väärennökseksi.

Ensimmäinen torni siis tuhottiin ohjuksella, toinen "kauko-ohjatulla suihkukoneella" ja molemmat photoshopattiin uutislähetyksiä varten matkustajakoneiksi? Osaatko yhtään arvailla, miksi näin olisi tehty?

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Josko linkkaisit "ohjusvideoon", kiitos. Niin arvioidaan sitten vaikka porukalla sitä :-*

Käyttäjän jesper kuva
Tero Ruokamo

Se oli WTC 7 ei WTC 9, joka romahti näyttävästi saatuaan jossain vaiheessa niskaansa putoavaa rojua. Onhan tämä WTC 7 aidosti ihmeellinen juttu, viralliseen tarinaan on aika vaikea uskoa.

https://www.youtube.com/watch?v=Mamvq7LWqRU

Tatu Huuskonen

Olen vilpittömästi pahoillani virheestä. MK?

Korjattu on.

Käyttäjän ollip1 kuva
Olli-Pekka Jalovaara

Virallinen kertomus on tosiaan mahdoton suurilta osilta. Se selviää niille, jotka selvittävät tätä asiaa tarkemmin. Toki tätähän ei ole mikään pakko alkaa selvittelemään.
Mutta tämänkin mahdottoman kertomuksen suurin osa sopulilaumasta nielee sen kummempia ajattelematta, haluamatta selvittää totuutta. Se on ajan kuva, valitettavasti.

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

Ihan yhtä vanha taktiikka saada omien hyväksyntä sodalle ja joukkojen moraalin nosto niin kauan kun sotia on käyty ajanlaskun aikana.
Ja myös se että mitä isompi kusetus sen vähemmän sitä epäillään kusetukseksi.

Kyllä tuossa 9/11 tapahtumassa oli monia outoja seikkoja, esim. miksi tornit romahtivat suoraan alaspäin niin kuin kontrolloidussa rakennuksen räjäytys purussa?

Tuo Pentagonin juttu oli ehkä se kaikista surkein, unohtivat että jos lentokone olisi rakennukseen törmännyt niin siivistä olisi tullut jälki seinään tai ennen seinämää oli kymmeniä korkeita valotolppia joiden olisi pitänyt vahingoittua.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Painovoima on metka voima kun se saa valopetroolin sulattamaan massiivisia teräsrakenteita noin 400 metrin päässä palopaikasta.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Tämä oli selvä False-flag-operaatio,jonka Cia, Donald Rumsfeld ja Bush Tyhmempi suorittivat saadakseen Patriot-Actin menemään läpi kongressissa. Tällä keinolla Civil Rights:t saatiin huuhdeltua vessanpöntöstä alas ja Orwellilainen kaikkien kansalaisten (omien ja muiden maiden) kyttäysmonitorointi synnytettiin.

Nykyäänhän Nsa kyttää kaikkea ja kaikkialla. Jopa Merkelin puheluita urkittiin. No onhan hän Euroopan mahdollisesti merkittävin terroristien tukija ja kyläilemään kutsuja, joten ehkäpä kyttäykseen on ollut aihettakin.

Eurooppa ja Usa on nykyään täynnä terroristiaihioita suunnittelemassa iskuja.

9/11 meni täysin munille, liki 3000 ihmistä tapettiin, patriot act tuli voimaan, kaikkia kytätään nykyään, mutta kaiketi yhtään terrori-iskua EI tällä kyttäyksellä ole onnistuttu estämään.Tarkoitus ei ehken ollutkaa terrorismin hävittäminen ,vaan omien "väärin" ajattelevien syynäys.

Usalaiset menettivät kansalaisoikeutensa, se onnistui, nykyään ihminen voidaan pidättää määräämättömäksi ajaksi, ilman oikeudenkäyntiä ja ilman todisteita mistään laittomuuksista "kansallisen turvallisuuden" nimissä.Totalitaarinen poliisivaltio on valmis.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Kalareissella kinattiin tästä aiheesta kerran. Vastaväittelijä uskoi siihen viralliseen satuun. Oli trangia matkassa ja heppu oli sitä mieltä että alumiinikattila sulaa jos sen laittaa liekin päälle ilman vettä. Ei se sulannut vaikka annoin kaiken tenun palaa. Seuraava kina olikin että jos olis polttanu valopetroolia niin sitten olisi sulanut. Illalla koitettiin turhaan sulattaa alumiinia "öljy"lampulla. Jenkkien teräs on siis erittän huonoa ;) .

Käyttäjän gavia52 kuva
Juha Vesamäki

Ei se alumiini sula mutta palaa kylläkin. On joskus tullut poltettua alumiinisia kaljatölkkejä nuotiossa, kestää toki hetken aikaa ennen kuin alumiinen tölkki leimahtaa mutta lopulta palaa kirkkaalla liekillä. Tölkin materiaalivahvuus on toki "hieman" alle Trangian kattilan.

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

Jos mietitään miten helppo on vakuuttua siitä virallisesta tarinasta, ihmisten määrä jotka yleensäkkin ymmärtävät näkemästään aineistosta eron viralliseen selitykseen verrattuna on häviävän pieni siinä joukossa jonka se selityksen pitää vakuuttaa.

En minäkään miettinyt asiaa sen kummemin kun lehdissä jauhettiin silloin tapahtunutta, jenkeillä ja WTC:llä on historiaa terroristien kanssa, joten miksi edes epäillä toisenlaista syytä.

Meni 7-8 vuotta kun satumalta törmäsin youtubessa salaliittoteoriaan aiheesta (youtubea ei ollut 2001) joka nosti ihan aiheellisia kysymyksiä tapahtuneesta, miksi virallinen raportti poikkeaa niin paljon kaikesta silminäkijöiden kertomuksista ja video- ja kuvatallenteista.

Niko Sillanpää

Herram pieksut, ihka-aito 911-trutheri, mikä tunkkainen tuulahdus viime vuosikymmeneltä! Tämähän herättää muistoja!

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Olikos se hamina missä hulluusmylly paloi? No eniwei wtc logiikalla sen olisi pitänyt romahtaa suoraan alas kohti suurinta vastusta vauhdin hiljentymättä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset