Tatu Huuskonen Puhun totuudesta niin kuin sen itse ymmärrän

Hesarin tiedustelu-uutinen oli oikeutettu

Helsingin Sanomien juttu viestikoekeskuksesta ja tiedustelulaista oli oikeutettu. Tarkoituksena oli informoida kansaa tulevan tiedustelulain vaikutuksista. Aikaisemmasta keskustelusta sai kuvan että vain Supo tulisi käyttämään uuden lain valtuuksia. Nyt on selvää että myös Puolustusvoimat on mukana lakipaketin hyötyjissä ja ilmeisesti myös lobbaajissa.

Uutisella on paljon merkitystä kaltaiselleni reservin upseerille. On selvää että olen kohde suomalaiselle tiedustelulle. Tämä on tosiasia vaikken tärkeä maali olisikaan. En halua että suomalainen ammattiupseeri pääsisi tonkimaan elämääni. Uskoakseni tätä tehdään jo valmiiksi riittämiin.

Se että oliko punaleimasten paperien väläyttäminen tarpeen on toinen aihe. En HS:n digiversiosta löytänyt ensimmäistäkään turvaluokiteltua tietoa joka ei jo olisi julkista. Toisin sanoen punaleimat olivat vain tehoste.

Tolkkua keskusteluun. Vapaa journalismi on vapaan yhteiskunnan peruskivi. On syytä juhlistaa sitä että "Helsingin Propaganda" osaa olla myös uutismedia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Tatu Puolueettomanvärinen varmaan hyväksyy myös ns. tavisihmisten näkemykset. Yksi voisi olla, että silloin kun sananvapautta käytetään esimerkiksi kansanryhmiin kohdistuvan tai kumousaatetta propagoivan vihapuheen levittämiseen, pedofiili- ja huumeverkostojen suojeluun tai valtakunnan ja kansakunnan turvallisuutta vaarantaen esimerkiksi vieraan vallan lukuun tietoisesti tai typeryyttään toimien, olen ihmisyyden ja laillisen yhteiskuntamme puolustamisen puolella saatanallisia sananselittäjiä ja uusstalinistis-putinistis-anarkistis-islamistis- yms. besserwisser/trolliasiamiesryhmien lobbareita vastaan.

Käyttäjän TatuHuuskonen kuva
Tatu Huuskonen

Niin.

HS:n jutussa muuten oli oikeasti salaista tietoa. Sori, en huomannut tätä.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Hyvä kysymys on, että kuka järjesti vuodon? Puolustusministeri, sotilasjohto? Tuskin nuo tiedot mistään roskalavaltakaan ovat peräisin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset