Tatu Huuskonen Puhun totuudesta niin kuin sen itse ymmärrän

Hesarin ilmastopropaganda pitää tuomita kategorisesti

Tänään 12.06.2018 Helsingin Sanomat teki pohjanoteraauksen: etusivulla koko sivun mainos teemalla että ilmastonmuutos tulee ja vie puheet pois. Tätä komppaamaan on laitettu Raimo Sailaksen kolumni samalla teemalla. 

Kaikille jotka eivät ole vielä selvillä totuudesta, ilmoitettakoon että ilmastonmuutos on humpuukia. Tavoitteena on saada kansa pelkoreaktioon, jonka jälkeen kansa luovuttaisi vapautensa ekofasisteille. Meillä on lupa ajatella. Aurinko on tosiasiallinen ilmastoa ohjaava tekijä. Aurinko on himmenemässä joten jos ilmastonmuokkaus ei tarinaa muuta, on ilmasto viilenemässä.

Hiilidioksisin pitoisuus ilmastossa on historiallisesti seurannut lämpötilaa, ei toisinpäin. Edelleen, systemaattinen lämpötilan seuraaminen aloitettiin niin kutsutusta Maunderin minimistä, eli lämpeneminen on luonnollista. Ja, edelleen; kaupunkilämpö on selitys 'hockeystick'-kuvaajan trendiin. Ylös ampuvat lämpötilakäyrät ovat hypoteesejä, jotain mitä kansalle haluttiin näyttää, ei siis edes todennäköinen trendi.

Kaikille niille jotka eivät pienistä kavahda, suosittelen MOT dokumenttia Jääkausihälytys. Jos et tätä katso, ja valitat, olet silloin moukka. Tämä on laatudokumentti.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

17Suosittele

17 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän juliuslaurilehtinen kuva
Julius Lehtinen
Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Suomi taistelee tuulimyllyillä ilmastonmuutosta vastaan.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Vai pitäisikö sanoa että pakkoverotetuilla ilmastoaneilla jotka hukkuu veroparasiitteihin.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Ilmatieteen laitos on ottanut itselleen Allahin oikeudet valtion verotulojen käytössä oman hyvinvoinnin kasvattajana. Ylläpitää ja myy ilmastonmuutoksen nimissä pelotetta tuulivoima mafian bisnekselle, valtion tuki tuulivoimalle perustuu ilmasto lämpenee pelotteelle.

Täydellinen petos, laki tuulisähkön takuuhinnasta ja kuplan säilytys ehjänä, perustuu ilmatieteen laitoksen tutkimuksiin ilmaston lämpenemisestä.

Nyt suhtaudutaan vaan "bolsevistisen rauhallisesti", eikä anneta kritiikin häiritä bisneksiä.

Käyttäjän aveollila1 kuva
Antero Ollila

Nuo Youtube-videot ovat kaiketi yli 10 vuotta vanhoja. Ei ihme, että Matti Virtanen MOT:n vastaavana toimittajana ei ole enää Yle:n palveluksessa. Venäläisen professorin käsitys auringon käyttäytymisestä on lyhyellä aikavälillä mennyt hänen ennusteensa mukaan.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Taloyhtiön yhtiökokouksessa käsiteltävänä sähköautojen latauspistokkeiden asentaminen.
Arvio ensitarpeesta, 5 pistoketta, ja arvio kustannuksista 8 t €. ( tarjouspyynnöt jätetty )

Kyllä nyt ilmastonmuutos pysähtyy. Kertakaikkiaan.

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

Ilmastonmuutos on ehkä hygieenisin mahdollinen useista uhkakuvista. Väestönkasvu on jo kerran käytetty ja likainen. Poliittinen epävakaistuminen, globalisaation epäonnistuminen, resurssipula, maatalouden hiljaa etenevä katastofi, militarisoituminen, neofasismi, establishmentin harhautuminen historiallisen mittaluokan kriiseissä, kaikki nämä ovat psykologisessa mielessä vaikeampia.

Ilmastonmuutoksen voi poimia *meidän yhteiseksi ongelmaiseksemme*, jota voi sitten hallinnoida, ja jonka ympärille voi kehitellä rintamalinjoja. Ongelmaa ei edes tarvitse ratkaista, riittää, että poliittiseen kenttään saa uusia hyödyllisiä vedenjakajia.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Muuten olen samaa mieltä, ainoa asia mikä ilmastonmuutoksessa kiinnostaa on raha, ja hyödylliset rahanjakajat/veronmaksajat.
Hesari kirjoitti tuulivoimasta jutun, tuulivoiman rakentamista perustellaan ilmaston lämpenemisen hillitsemisellä:

”Tuuliwatin kautta yli kaksi miljoonaa suomalaista [S-ryhmäläistä] omistaa kotimaista tuulivoimaa ja hyötyy siitä. Rahat kiertyvät kansantalouden hyväksi”, sanoo Tuuliwatin toimitusjohtaja Jari Suominen.
"TUULIVOIMASTA voi tulla ongelma myös poliittisesti. Poriin suunniteltu suuri Ahlaisten puisto sai Ylen mukaan niukan enemmistön sosiaalidemokraateista taakseen vasta, kun puolueen puheenjohtaja Antti Rinne otti yhteyttä ryhmäjohtoon. Rinteen mielestä demareiden pitää tukea tuulivoimaa, koska siitä on puoluekokouksen päätös."

"Nykyisen 700 voimalan rakentamiseen on investoitu noin viisi miljardia euroa. Siitä kiertyy tuotantotukina takaisin yhtiöille noin kolme miljardia, eli yli puolet."

https://www.hs.fi/talous/art-2000005717278.html

Iltalehti selvitti joskus Suomisen juttuja tuulivoiman erinomaisuudesta: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014040818197987_u...
Te vakuutitte Satakunnan Kansan haastattelussa, että yhden euron tuki tuulivoimalle tuo kymmenen euroa tuloina takaisin yhteiskunnalle. Millaiseen laskelmaan tämä perustuu?

(Suomisen lähettämä laskelma:) Esimerkkejä Suomen 2020 tuulivoimatavoitteen 2500 MW:n elinkaaren aikaisista vaikutuksista (20 vuotta): 1) arvioidut hanke-, tuotekehitys-, investointi- ja huoltokustannukset 4-5 mrd. euroa, 2) arvioidut palkkakustannukset 12 mrd euroa, 3) laskee Suomen tuontienergialaskua 7 mrd euroa , 4) kansantalouden sähköenergialasku pienenee noin 5 mrd euroa.

Vanha totuus on: "mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, ei todellakaan ole totta."

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Ongelmaa jota ei ole ei voi ratkaista mutta jatkuva ilmastonmuutosmeteli pidetään silti yllä jotta riittää kilttejä maksajia.

Käyttäjän SeppoHaavisto1 kuva
Seppo Haavisto

Kyllä nyt hävettää ! Suomen viralliset tutkimuslaitokset, vero- ja lahjoitusvaroin pyörivät ovat täysin epätieteellisen ilmastohysterian vetureita ! Potkut pitäsi antaa suurelle osalle ilmatieteen laitoksen ja Sitran henkilökunnalle, pääjohtajille ensimmäisenä! Kunhan valta Suomessa vaihtuu, niin se tulee tapahtumaan ! Seuraava ministeri pistää TUULEMAAN ! Nyt Sitra on huijannut Suomeen lauman päättäjiä kuuntelemaan silkkaa P*SKAA ! Sauli Niinistökin presidentin ominaisuudessa käy siellä otsa rypyssä lukemassa hysteriatekstejä, jotka meidän ilmastohysterian veturit ovat väärennyslaitteillaan isolla vaivalla aikaansaaneet. Eihän se Niinistön vika suuremmin ole, että suomalaiset tutkimuslaitokset ovat lahjusvaroin opetettu puhumaan ja kirjoittamaan puhdasta totuudenvataista P*SKAA ! Korjaus pitää saada mahdollisimman pian ! Aloittakaa lähimpien poliitikkojen valistaminen välittömästi !

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset