Tatu Huuskonen Puhun totuudesta niin kuin sen itse ymmärrän

Oppimistulosten heikkeneminen Suomessa johtuu sikapiikistä, ei älypuhelimista

  • Muistuuko mieleen miten valheellista sikapiikkipropaganda oli 2009?
    Muistuuko mieleen miten valheellista sikapiikkipropaganda oli 2009?

Yle uutisoi tänään 15.6 aamulla että suomalaisten koulutulosten heikkeneminen johtuisi älypuhelimista. Kyseessä on häikälemätön propaganda. Tosiasiallinen selitys tälle kaikelle on että suomalaiset nuoret on rokotettu sikapiikillä 2009 tai 2010. Tämä rokote on samalla heikentänyt suomalaisten hedelmällisyyttä ja tyhmentänyt meitä.

Nyt kaikki hereille: Yle uutisoi propagandaa! Emme voi enää luottaa suomalaiseen yhteiskuntaan! Valheet ovat kaikkialla!

Tuo mainitsemani sikapiiki sisälsi paljon alumiinia. Tämä lienee merkittävin kognitiota alentanut ainesosa tuossa rokotteessa. Muun muassa alzheimerin sairaus johtunee nykytiedon valossa alumiinista.

Jos sikapiikki on totta, mikä kaikki muu on totta? Kyseenalaista kaikki! Voipi olla että joku on julistanut sodan tavallisia ihmisä vastaan ja meitä kohdellaa kuin tuhoeläimiä. GMOt ovat totta. Ilmastovalheet ovat totta. Rokotteet ovat totta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Just joo. Mites, onko sulla tietoa lähimarkettien alumiinifolio tarjouksista?

Käyttäjän ApHiltunen kuva
Ap Hiltunen

"Osa rokotteista sisältää apuaineena tehosteainetta eli adjuvanttia. Tavanomaisin tehosteaine on jokin alumiiniyhdiste. Alumiinin määrä yhdessä rokoteannoksessa on vähäinen. Paljon suurempia määriä alumiinia saadaan elimistöön esimerkiksi ravinnosta, sillä alumiini on yksi yleisimmistä maaperän alkuaineista." (http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.k...)

Tuosta alumiinista maaperässä oli myös toinen villi salaliittoteoria jonka mukaan lentokoneista suihkutettaisiin alumiinia koska Monsanton geenimanipuloidut vihannekset olisi tehty kestämään paremmin sitä jolloin ei-GMO kasvit kuolisivat pois. Juttu oli tosin debunkattu kun joku oli laskenut että maaperän alumiinipitoisuuden nostaminen edes prosentilla lentokoneilla suihkuttamalla vaatisi valtavat määrät alumiinia.

En kyllä ole nyt aivan varma että trollaako bloggaaja vai onko ihan tosissaan väitteidensä kanssa? Itsekin otin kyseisen sikapiikin aikanaan enkä nyt osaa sanoa onko sillä ollut negatiivista vaikutusta oppimistuloksiini.

Juhani Vehmaskangas

"enkä nyt osaa sanoa onko sillä ollut negatiivista vaikutusta oppimistuloksiini."
Ei kai älykkyydellä ja oppimistuloksilla ole oikeastaan korrelaatiota keskenään?

Käyttäjän ApHiltunen kuva
Ap Hiltunen

Tässä blogissa puhuttiin koulutulosten laskusta eikä kukaan ole tainnut älykkyyttää mainitakaan? Mutta nyt kun otit asian esille niin nopealla googlauksella ainakin näyttää siltä että älykkyydellä ja oppimistuloksilla on korrelaatiota keskenään, mutta tietysti oppimistuloksiin vaikuttaa moni muukin asia kuin pelkkä älykkyys. Historiasta tunnetaan monia neroja jotka eivät menestyneet koulussa kuten esimerkiksi Einstein, mutta syyt heidän huonoon koulumenestykseensä oli varmaan muualla kuin älykkyydessä.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen
Käyttäjän jopali kuva
Johan Lindholm

Älä ole idiootti! Sikapiikinkö takia sinusta on tullut näin tyhmä?

Ja tuo oli täysin tarkoituksella, sillä sinun kirjoituksesi on sen verran tyhmä, että olet varmaankin käyttänyt enemmän älypuhelimia kuin lukenut todellista kirjallisuutta...

Vai olenko väärässä?

Käyttäjän TatuHuuskonen kuva
Tatu Huuskonen

Tämä on sen kaltainen aihe että vain toinen voi olla oikeassa... Sikapiikki on salaliittoja helpoimmasta päästä ja puheet pois. Vai miten selität rajun syntyvyyden laskun ja koulutulosten heikkenemisen? Tuntuisi kummasti sopivan.

Jos kirjoitukseni vaikuttaa idiotialta, se kenties johtuu siitä että virallinen totuus vaikuttaa sinusta niin itsestäänselvältä. Havahdu jo!

Toimituksen poiminnat