Tatu Huuskonen Puhun totuudesta niin kuin sen itse ymmärrän

Uuden Maailmanjärjestyksen symboliikkaa MM-futiksen avauksessa

Saanen huomauttaa että MM-futiksen finaalin rallatus Live It Up [Nicky Jam, Will Smith, Era Istrefi] sisältää NWO-henkisiä teemoja, kuten ajatuksen yhdestä valtiosta ('one flag'). Biisissä myös hoetaan ajatusta yhdestä elämästä ja sen elämisestä täydeksi - koska se on biisin mukaan ainut. Tämänkaltaisen ajatuksen istuttaminen populaatioon lienee yritys kristinuskon mukaisten arvojen kitkemiseksi. Koen tuon lauseen ateistisena.

Yksi megatrendi on tiedon keruun kansalta jatkuva helpottuminen, ja toisaalta tiedusteluviranomaisten moraaliton käytäntö imea kansalta kaikki data. Voihan se paljastua tarpeelliseksi siinä vaiheessa kun NWO:n agendaa aletaan toden teolla junttamaan kansan tajuntaan. Eli se data mikä on harmitonta tänään, saattaa olla olennaista tulevaisuudessa. 'Live It Up' lienee ajatus saada ihmiset palajastamaan korttinsa siinä vaiheessa kun elämä on vielä kivaa.

Voisin tässä luetella muutaman kirjallisuudesta löytyvän dokumentaation tulevan yhteiskunnan sapluunasta, mutta miksi vaivautua.

Edelleen jos verrataan PyongChangin olympialaisten loppuseremoniaa, jossa korealainen artisti CL versioi hyvin samankaltaisen aivottoman rallin. Tarkoitus lienee saada kansa turhamaiseksi, korruptoituneeksi, ja kyvyttömäksi pitämään huomioita missään yli kahta sekuntia.

Onneksi tällaista ei ole Suomessa! Paitsi että on. Antti Tuisku on myös Uuden Maailmanjärjestyksen remmissä mukana. Kuin myös Anna Abreu. Erona on lähinnä se että he eivät sävellä rappiohip-hoppia, vaan muuten vaan rappiomusiikkia.

Jään odottamaan milloin tämä mainitsemani rappiohip-hop rantautuu Suomeen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset