Tatu Huuskonen Puhun totuudesta niin kuin sen itse ymmärrän

Uuden Maailmanjärjestyksen symboliikkaa MM-futiksen avauksessa

  • Musiikkia Uudelta Maailmanjärjestykseltä. Huomaa satanistiset ja fasistiset värit.
    Musiikkia Uudelta Maailmanjärjestykseltä. Huomaa satanistiset ja fasistiset värit.

Saanen huomauttaa että MM-futiksen finaalin rallatus Live It Up [Nicky Jam, Will Smith, Era Istrefi] sisältää NWO-henkisiä teemoja, kuten ajatuksen yhdestä valtiosta ('one flag'). Biisissä myös hoetaan ajatusta yhdestä elämästä ja sen elämisestä täydeksi - koska se on biisin mukaan ainut. Tämänkaltaisen ajatuksen istuttaminen populaatioon lienee yritys kristinuskon mukaisten arvojen kitkemiseksi. Koen tuon lauseen ateistisena.

Yksi megatrendi on tiedon keruun kansalta jatkuva helpottuminen, ja toisaalta tiedusteluviranomaisten moraaliton käytäntö imea kansalta kaikki data. Voihan se paljastua tarpeelliseksi siinä vaiheessa kun NWO:n agendaa aletaan toden teolla junttamaan kansan tajuntaan. Eli se data mikä on harmitonta tänään, saattaa olla olennaista tulevaisuudessa. 'Live It Up' lienee ajatus saada ihmiset palajastamaan korttinsa siinä vaiheessa kun elämä on vielä kivaa.

Voisin tässä luetella muutaman kirjallisuudesta löytyvän dokumentaation tulevan yhteiskunnan sapluunasta, mutta miksi vaivautua.

Edelleen jos verrataan PyongChangin olympialaisten loppuseremoniaa, jossa korealainen artisti CL versioi hyvin samankaltaisen aivottoman rallin. Tarkoitus lienee saada kansa turhamaiseksi, korruptoituneeksi, ja kyvyttömäksi pitämään huomioita missään yli kahta sekuntia.

Onneksi tällaista ei ole Suomessa! Paitsi että on. Antti Tuisku on myös Uuden Maailmanjärjestyksen remmissä mukana. Kuin myös Anna Abreu. Erona on lähinnä se että he eivät sävellä rappiohip-hoppia, vaan muuten vaan rappiomusiikkia.

Jään odottamaan milloin tämä mainitsemani rappiohip-hop rantautuu Suomeen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän TatuHuuskonen kuva
Tatu Huuskonen

Ei mennyt kuin tovi kun Yle TV2 alkoi soittamaan mainitsemaani rappiomusiikkia. 'Älä herätä mua unesta', kuuluu biisin sanoitus. Voiko propaganda olla enemmän in your face kuin tämä suoritus?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Olettekos nuoret tällaisesta kuulleet:

"Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today... Aha-ah...

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion, too
Imagine all the people
Living life in peace..."

NWO-propagandaa, vai?

Käyttäjän TatuHuuskonen kuva
Tatu Huuskonen

Neljä vuotta ennen tuon biisin ilmestymistä tehtiin sulautumissopimus, jossa Euroopan yhteisöille perustettiin yhteinen neuvosto ja kommissio. NWO ajatuksena oli siis jo tuolloin olemassa, eli en yllättyisi vaikka tuo John Lennonin biisi olisikin pro-NWO. Termi ei tietenkään ollut silloin tunnettu.

Huomioni kiinnittyy tuon lyyrikan ateismiin, ja se taas kielii agendasta.

Jos tuo maailma on niin hyvä kuin väittää, miksi pahikset sitä kaikkein eniten ajavat, ja vielä piilossa julkiselta keskustelulta? Tulee mielen Bilderberg ja Trilateral Comission, sekä sekalainen joukko ylikansallisia hallintamekanismeja, kuten vaikka Afrikan Unioni. Kohti utopiaa vai dystopiaa?

Juha Hämäläinen

Joo tuo living for today on vallalla. Ajatus ei kanna monilla viikonloppua pidemmälle. Se on säälittävää menoa.

Käyttäjän MarinaLindqvist kuva
Marina Lindqvist

Viikonlopuista en osaa sanoa mitään, päiviä nekin, mutta jokainen päivä, tunti tai hetki voi tosiaan olla se viimeinen. Tämän tietänetkin. Miksi siis hetkessä eläminen olisi säälittävää?

Juha Hämäläinen

Kansa tykkää olla viihteellä ja välttää mitään omaan aivotoimintaan perustuvaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset