Tatu Huuskonen Puhun totuudesta niin kuin sen itse ymmärrän

Hohoo, Petteri Orpo uskoo ilmastonmuutokseen

  • Voitaisiin kysyä säätä etanalta, mutta taitaa olla helteet olleet sitä luokkaa etteivät ole enää hengissä.
    Voitaisiin kysyä säätä etanalta, mutta taitaa olla helteet olleet sitä luokkaa etteivät ole enää hengissä.

Uutisissa saimme todistaa että Petteri Orpo uskoo ilmastonmuutokseen. Voiko olla mitään absurdimpaa ulostulokulmaa. Pitäisi olla itsestään selvää että mikään luonnollinen prosessi ei voi näitä helteitä olla luonut. Selitys on Uuden Maailmanjärjestyksen ilmastonmuokkaus.

Petteri Orpo. Nyt ryhtiä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ei Orpo mitään tiedä maailmanmenosta.

Meillä eläkeukoilla on Kampissa keskustelukerho jossa on samasta asiasta juteltu usein. Siellä on tullut esiin myös Illuminaatti ja Sionisti-juutalaisten salaliitto. Ja näiden lisäksi ilmastoa manipuloidaan Teslan aalloilla. Siitä on tullut kinaa että venäläiset vai amerikkalaiset ovat näihin pääsyyllisiä.

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

kiinalaiset ja intiaanit ovat kaiken takana, kyseessä on ovela salajuoni jolla ajattavat länsimaisen tietotaidon teollisuuden muassa itselleen, on vain ajan kysymys koska monikulttuuriseen köyhyyteen ja sekasortoon ajettu eurooppa toimii halpatyövoiman lähteenä uusille suurvalloille,
huvittavintahan tuossa on se, että valkoisen ylivallan tuhoaminen tapahtuu meidän omasta toimestamme.

PS: nykyajassamme(kin) on sellainen erikoinen piirre,
että siitä on lähes mahdotonta revitellä sellaisia päättömyyksiä ettei niissä olisi ripaus totuuttakin mukana.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Muistan kun muuan nykyään ahkerista blogisteista tällä palstalla vuosi pari sitten alkoi suoltaa Pohjois-Koreaa ylistäviä kirjoituksia, niin parin ensimmäisen kohdalla tuumailin, että hienosti tuotettua sarkasmia, kunnes kävi ilmi, että hän olikin tosissaan.

No, eihän tämä tietysti tähän blogikirjoitukseen välttämättä liity, mutta ...

Käyttäjän TatuHuuskonen kuva
Tatu Huuskonen

Tunnustan: nämä kelit ovat saaneet minutkin mietteliääksi. Siksi formaatti joka on samaan aikaan sarkastinen ja totinen. Kai tästä saisi jotain lisäpisteitä kouluesseessä?

Jos ilmastonmuutos on totta, miksi kaikki sitä koskeva tiede on luokatonta? Yhden selityksen olen keksinyt ja se on se että ilmastotiede on turvaluokiteltua. Tämä tarkoittaa, että ilmastonmuutospropaganda olisi valkoista propagandaa, eli siis totuudellista. Kansa halutaisiin siis saada muutoksen taakse ilman tarkkojen faktojen paljastamista. Sama pätee ilmeisesti kaikkeen avaruuteen liittyvään.

Ei siis mitään hätää - globaali varjohallitus haluaa pelastaa maailman, mutta ei siis paljastaa mitään mikä haiskahtaisi oikealle tieteelle. Scientia potentia est, vai miten se meni.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset