Tatu Huuskonen philosophyofchoice.blogspot.com

David Icke saapuu Suomeen!

  • David Icke on tullut tunnetuksi erityisesti reptiliaanisalaliittoteoriastaan.
    David Icke on tullut tunnetuksi erityisesti reptiliaanisalaliittoteoriastaan.

David Icke pitää Suomessa puhetilaisuuden 9.10.2018.

Icke aloitti uransa ammattilaisjalkapallomaalivahtina. Myöhemmin hän toimi BBC:n urheilutoimittajana, ja Britannian Vihreän puolueen puolestapuhujana. Kun hän myöhemmin televisiossa esitti kyseenalaisia mielipiteitä, hänen hyvä maineensa ryvettyi ja hänestä tuli julkisen pilkan kohde.

Icke ei lopettanut vaihtoehtomielipiteiden esittämistä, ja on julkaissut yli 20 kirjaa, lukuisia DVD-julkaisua, ja puhunut yli 25 maassa.

Icken merkittävin kontribuutio on reptiliaanihumanoidien olemassaolon popularisoiminen. Ei tätä skeptikoille tarvitse vääntää: näitä entiteettejä on olemassa pidit siitä tai et.

Hän on myös puhunut siitä miten maailmankaikkeus on värähtelyenergiaa, ja miten ihmiset havaitsevat tästä maailmasta vain ohuen kaistan. Samalla tavalla kun tietokone vastaanottaa wifistä vain tietyn taajuuden, ja muuttaa sen konkreettiseksi, havaittavaksi kokonaisuudeksi, myös maailmankaikkeus toimii samoin. Useat negatiiviset entiteetit toimivat tämän kaistan ulkopuolella ja voivat halutessaan näyttäytyä ihmisille, joko konkreettisesti tai mielen kautta.

Icke on myös puhunut maailmankaikkeuden holografisesta luonteesta, toisin sanoen puhunut hermeettisestä traditiosta löytyvistä ajatuksista, kuten vaikka: kaikki on kaikessa, ja kaikessa on kaikki.

David Icke on myös merkittävimpiä Illuminati-salaliiton näkyvilleasettajia. Viime vuosina myös suomalaiseílle näkyväksi tullut globaali agenda orwellilaisen poliisivaltion luomisesta on osin hänen popularisoima.

Näistä kontribuutioista johtuen haastan sinut tulemaan Icken tilaisuuteen. Olen odottanut itse vuosia mahdollisuutta nähdä hänet livenä.

Tässä linkki hänen sivulleen: www.davidicke.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

No nyt sitähän tässä onkin oikein odotettu. Missä on emoji facefalm?

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Icke on mun idoli! Reptiliaanit tulevat ja syövät teidät kaikki, jos ette taivu heidän tahtoon.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

ööö, mikä on Reptiliaani?

Harri Mulari

#3 Laineelle hakukone vissiin tuntematon ilmiö? Ois voinut selittää itsekin, mutta kun kirjoittamiseen olisi mennyt enemmän aikaa kuin sanan syöttäminen hakuriviin, ctrl-c, ctrl-v.

"Liskoihmiset eli reptiliaanit (myös liskot, drakonialaiset) ovat UFO-ilmiöön liittyvien nykyajan uskomusten mukaan liskonkaltaisia, ihmisenmuotoisia avaruusolentoja. Liskojen kerrotaan voivan tekeytyä ihmisten näköisiksi ja kuuloisiksi. Joissain salaliittoteorioissa liskoihmiset ovat soluttautuneet päättäviin asemiin, ja ohjailevat ihmiskunnan asioita."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Liskoihmiset

Persufilosofiassa reptiliaaneja edustaa mm. George Soros.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

okay Mulari!

Onhan näitä harrastuksia näköjään pilvinpimein. Kauppalehdessä yksi mielenkiintoinen https://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/t...

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola Vastaus kommenttiin #6

# 6

Osaat hakea Kauppalehden keskusteluista jonkun hörhöketjun mutta et hakukoneilla sitä mitä tarkoittaa reptiliaani?

Mitä omasta mielestäsi tuo linkkaamasi ketju todistaa, ettei kenenkään tarvi sinne itse mennä arvuuttelemaan?

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine Vastaus kommenttiin #7

Ketju todistaa, että on ihmisiä jotka uskovat johonkin ja sitten on niitä jotka eivät usko. Aivan kuten blogistin mainitsema henkilö uskoo ulkoavaruuden liskoihin.

Ja mitähän itse omassa viisaudessasi kuvittelit?.

Harri Mulari

"Britannian Vihreän puolueen puolestapuhujana"

Tyyppi erosi puolueesta 1991 ja vuonna 1992 hänen osallistuminen puoluekokoukseen estettiin.

https://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Muuten voisin tullakin tilaisuuteen kuuntelemaan, vaan raha liikkuu mielestäni väärään suuntaan tuossa pääsylippuasiassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset