Kaikki blogit puheenaiheesta Brasilia MM-kisat

Edelleenkin fotoballistis-pitoinen sietokilpailu 12 jul MMXIV.

On lauantai ja heinäkuun kahdestoista päivä. Brasiliassa käydään loppukamppailuihin ja kansojen välinen ystävyys saa uusia ulottuvuukksia kun ystävämme Ipjutin antoi kuubalaisille valkasynnit anteeksi 90/100. Se on menoa nytten. Ja taas on aika valtavirrasta poikkeaville todellisuuden tulkinnoille. Seitsemän uutta sietokilpailu-kysymystä ja Jokeri!

I Millaisia vaikutuksia ns. poliisirekan käyttöön ottamisella olisi suomalaisten liikennekäyttäytymiseen?

II Mikä on perunamaan kansallislaulu?

Selkeästi fotoballistinen sietokilpailu 05 julius MMXIV.

Meni vähän myöhään tänään näiden kysymysten kanssa, mutta aina ei kaikki onnistu perinteiseen määräaikaan mennessä. Jatkamme edelleen fotoballistisissa merkeissä ajan henkäysten mukaisesti. Taas on aika lähteä tekemään valtavirrasta poikkeavia tulkintoja. Nyt on listalla seitsemän sietis-kysymystä, yksi reaali-kysymys ja ylsio kvalifioimaton kysymys.

I Kuka ei kuulu joukkoon: a) Rio-kalle; b) Messi-poika; c) Ruuma-nikke

II Mitkä kaksi seuraavista eivät sovi yhteen yhden muun kanssa: Nigeria, Belgia, Kreikka?

Eilisen sietokilpailun likiarvoja ja pakollinen puujalka-vitsi.

Tässä ne sitten ovat. Tällä kertaa kysymykset olivat todella vaikeita. Siitä huolimatta erityismaininta Ari Alsiolle kohdan VI tarkasta oivalluksesta.

I Mikä puuttuu joukosta: laajakaista, tiukkapipo, ……………………?

tässä etsittiin jotain joka liittyy ihmisenmielen ominaisuuksiin. tiivistyvässä sarjassa ”oikea likiarvo” voisi olla ”kaistapää”.

II Mitä yhteistä on Kokoomuksella ja kuristajakäärmeellä?

Lievästi fotoballistinen sietokilpailu 28 junius MMXIV

On taas aika sietokilpailun ja valtavirrasta poikkeavan, mutta todellisen, todellisuuden tulkinnan. Maailmalla on menossa monta mielenkiintoista jupakkaa ja ne eivät voi olla vaikuttamatta tajuntaamme. Niinpä miettimään vastauksia ja kertomaan muillekin. Saammepa nähdä miten suuren urheilujuhlan tuntu vaikuttaa likiarvoihin:

I Mikä puuttuu joukosta: laajakaista, tiukkapipo, ……………………?

II Mitä yhteistä on Kokoomuksella ja kuristajakäärmeellä?

Kokovartaloaiheinen sietokilpailu 14 junius MMXIV.

Nonniin… Kokoomus on saanut uuden puheenjohtajan ja kaiketi Suomikin pätkätyö-pääministerin. Maailmalla menee entiseen tahtiin. Parhaillaan on menossa myös fotoballismin MM-kisat. Tapeetilla on siis pääministeri ja jalat. Loppujen lopuksi eräs toinen palloilulaji nouseekin varsinaiseksi kokovartalo-palloiluksi. Mutta on sietokilpailun aika. Kaikki siis joukolla luomaan valtavirrasta poikeavaa todellisuuden tulkintaa. Faktinenkin voi toki olla.

I Mitä eroa on stubbarilla ja lobbarilla?

Huilististrippareita baareihin MM-kisojen ajaksi!

Maailman suurin urheilutapahtuma, Brasiliassa pidettävät jalkapallon MM-kisat alkavat huomenna. Suurena jalkapallofanina olen innoissani ja varmasti katson suurimman osan otteluista livenä ja baarissa. Aikataulullisesti ottelut menevät omasta näkökulmastani ihan kivasti. Ottelut alkavat yleensä joko klo 19, 22, 23 tai 01 ja tämä tarkoittaa sitä että töistä on päästy ja otteluita voi seurata porukalla baarissa muutaman oluen kera.

Jalkapallon MM-kisoihin enää 4 päivää

São Paulo on pysähdyksissä, kun metrolakko ja mielenosoitukset jatkuvat jo toista viikkoa. Poliisi ei ole säästellyt kyynelkaasua ja on pidättänyt 13 metrotyöntekijöiden liiton jäsentä sekä metroyhtiö on antanut potkut 60 työntekijälle. Ammattiliitto toteaa, että nämä toimenpiteet ovat sama kuin, jos heittäisi bensaa avotuleen.

Paikalliset intiaanit näyttävät juuri nyt vetävän henkeä mahdollisia tulevia koitoksia silmällä pitäen.

Brasilian intiaanit julistaneet sodan MM-kisoille

Brasilian alkuperäisväestö vaatii hallitusta palauttamaan heiltä aikoinaan ryöstetyt maat. 'Emme aio vaieta oikeuksiemme polkemisesta ja hallituksen laiminlyönneistä. Tästä lähtien olemme sodassa.'

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä