Kaikki blogit puheenaiheesta E-liike.net

Wine & Spirits Dionysos

Ensin Kreikka-runo. Sitten politiikkaa. Lopuksi kutsu hyvään vallankumoukseen.

 

***

 

WINE & SPIRITS DIONYSOS 

Pesuvedet kadulla. 

Kärsivännäköinen nainen 

katsoo lempeästi 

ja odottaa rahaani. 

Hotellissa mies kulkee

edellä, näyttää sähköt,

hyttyskarkoittimen

ja ilmastoinnin: “They

Ikuinen Nato-optio - Putinin optio!

Päinvastoin kuin maamme ulkopoliittinen johto väittää Suomi on ajautunut nykyisessä turvallisuuspolitiikassaan täysin harmaalle alueelle -

meillä on kolme vaihtoehtoa: a) hakea Naton täysjäsenyyttä niin pian kuin mahdollista b) lisätä erittäin tuntuvasti valmiutta puolustaa maatamme itsenäisesti ja nostaa valmiuttamme vastaamaan Venäjän nykyistä tilannetta c) Nato-option roikottaminen harmaalla alueella eli toivoa parasta ja pelätä pahinta –

panokset ovat pöydässä, oi isänmaa!

IPU – Itsenäisyyspuolue vai trollipaja?

Viime talvena Pietarissa kuvatussa dokumentissa Yle raotti meille venäläisen trollitouhun eli tietoverkoissa tapahtuvan informaatiosodankäynnin karua todellisuutta. Ei kuitenkaan tarvitse mennä merta edemmäs kalaan, sillä ihan kunnon trollitehdas löytyy Härmästäkin ja vieläpä aivan suomalaisvoimin toteutettuna –

Kommunisti Juha Sipilä

Pääministerimme, Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän, ajattelua ja tekoja voi hyvin peilata marxismi-leninismin keskeiseen oppiin mitä tulee valtion rooliin kansakunnan ”hyvinvoinnin” rakentajana.

Bluffasiko Soini, koko troikka?

Käsi ylös, joka oikeasti uskoi Timo Soinin vaikeuksiin valita ministerisalkkuaan? 

Käsi ylös, joka uskoi iloisten SSS-miesten vilpittömyyteen, mitä tulee Soinin ja Stubbin keskinäisen salkkujenjaon "problematiikan ja intohimojen" esilletuontiin hallitusta muodostettaessa - ei kai koskaan edes ollut muita vaihtoehtoja kuin mihin päädyttiin, jos asioitten taustoja yhtään miettii?

Ainakin Soinin Jaakobinpaini kahden salkun välillä oli täydellistä bluffia!

Mediakeisari munasillaan

Viimeviikkoisen blogini "Nussittuna nukkuisit sikeästi" - herätys Keskisuomalainen! tarkoitus oli avata uutta näkökulmaa keskusteluun suomimediasta inhodemokratiamme portinvartijana.

"Ihanat SSS-miehet rannalla" - oppositiolla iskun paikka?

Suomalaisen pk-sektorin kasvuyrittäjyyden keskitysleirin portti on räjäytettävä ja kaikki potentiaali vapautettava välittömästi!

Kupla Etelärannassa

Kokoomuslainen Tuomo Luoma kirjoitti 2.5.2015 blogissaan "Hakaniemeläinen kupla" suomalaisen ay-liikkeen vaikeuksista seurata aikaansa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä