Kaikki blogit puheenaiheesta Itsemurhaiskut

Koraani, pähkinäpussi, hajuvesi ja kaksi keittiöveistä

"Islamilaisen terrorin puhtain muoto on itsemurhaisku. Se vetoaa erityisen voimakkaasti radikaaliin häviäjään, sillä se mahdollistaa sekä omien suuruuden haaveiden että itseinhon kanavoimisen. Pelkuruus on muuten viimeinen asia, mistä radikaalia häviäjää voi syyttää. Rohkeus, joka on hänelle niin tunnusomaista, on epätoivosta syntyvää rohkeutta. Hänen riemuvoittonsa on siinä, että häntä vastaan ei voi taistella eikä häntä voi rangaista, sillä siitä hän pitää itse huolen.

Turussa käytettiin puukkoa onnistuneesti

Koraani ja Muhammed arvostelun yläpuolella?

Toimittaja Marja Sannikka haastatteli A-studiossa kahta Suomessa asuvaa imaamia, 13.9. Kun hän pääsi asian ytimeen kysymällä, mikä on islamin ja terrorismin linkki  - kumpikin imaameista väisti kysymyksen. Toinen viittasi englannin ”rautanaiseen” ja toinen syytti länttä, asian vierestä siis.

Milloin suomalaiset saavat ensimmäisen terrori-iskun?

Otsikon kysymys on tyly ja valitettavasti ennakoiva, eikä sitä haluta käsitellä ääneen. Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg ilmaisee, että tapahtumat, teot ja latautunut jännite on heidän ”hanskassa” |1.

Poistamalla itsemurhien syitä saadaan ne laskuun.

Aamulla huomasin, että tänään vietetään ”Itsemurhien ehkäisypäivää”, siksi tämä blogini.

Olen kirjoittanut täällä blogeissani paljon itsemurhista ja niiden syistä, mutta kokoan tähän muutaman syyn, jotka syiksi koen. Olen kirjoittanut avoimesti omia ajatuksiani, niin kuin kirjoitan myös tässä blogissani. En itseni takia, sillä minulla ei ole mitään voitettavaa tällä, vaan heidän vuoksi, joita ajetaan erilaisilla syillä itsemurhaan.

Boston ja Bagdad -molemmat alkavat B:llä

Uutisointi kertoo joka puolen tunnin välein kuinka kolme on kuollut pommi-iskussa USA:n Bostonissa - iskun aiheuttajan epäillään olevan Yhdysvaltojen sisältä. Kaikki länsimediatorvet toitottavat tapahtunutta, joka oli raukkamainen ele normaalien ihmisten hyvää harrastusta ja kilpailua kohtaan ... 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä