Kaikki blogit puheenaiheesta Ohjuskoe

Winston Churchill ja Donald Trump jäämässä yksin viisaudessaan

Sir Winston Churchill on tiettävästi maailmansotaan liittyen varoittanut, 

että myönnytyspolitiikka on krokotillin ruokkimista, toivoen, että se syö sinut viimeisenä.

 

"Trump ilmoitti odotetusti ydinsopimuksesta irtautumisesta – Iranin presidentti vastasi kovin sanoin:               Aikoo kaksinkertaistaa panostuksensa peloteaseisiin ja laajentaa ohjusohjelmaansa​"

 

https://yle.fi/uutiset/3-5411406​  IRAN YLPEÄNÄ ESITTELEE pitkän matkan ohjustaan 

Trumpia kritisoidaan mutta todelliset pahikset Niinistökin päästää vähemmällä.

Pohjois-Korea on diktaattorinsa johdolla käyttäytynyt tavalla, josta vertailukohtaa täytyy hakea toisen maailmansodan syttymisestä ja Hitlerin Saksan uhoamisesta ja varustautumisesta. Kukaan ei kai ole laskenut moneenko ”hätäkokoukseen” YK on kokoontunut Pohjois-Korean holtittoman käytöksen tähden monen vuoden aikana. YK on saanut aikaan outoja näennäisiä pakotteita, joilla ei ole juuri häiritty Pohjois-Korean ydinohjelmaa.

Pohjois-Korea säilytti kasvonsa ja riisui Donald Trumpin

Uutisointi kertoi Pohjois-Korean epäonnistuneen ohjuskokeilussaan – painotuksella ”epäonnstui” - media ei oivaltanut ottaa huomioon itämäistä viisautta säilyttää kasvot ja itsenäisen päätösvallan räjäyttää!

Lehtileikkeiden antia – Suomessa, allekirjoittajan kommentein

 

1. Epäonnistui

~ http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005172968.html -

Kim Jong-un isottelee

Pohjois-Korea on jälleen tehnyt uuden ohjuskokeen. Tammikuussa Kim Jong-un ilmoitti, että hänen maansa on lähellä saada valmiiksi mannerten välisen ohjuksen.

Donald Trump reagoi asiaan nopesti twitter-viestissään ettei "tämä tule tuteutumaan". Varmasti Usalta on odotettavissa myös muita vastatoimia,kuin pelkkä twiitti.

http://yle.fi/uutiset/3-9455875

Japanin pääministri Scinzo Abe on parhaillaan vierailulla Yhdysvalloissa. Vierailun aikana Trump on vakuutellut USA:n täyttä tukea liittolaiselleen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä