Kaikki blogit puheenaiheesta Provokaatio

HS professori Puolimatkasta: ”Hän on provokaattori”

Vihdoin ja viimein Kristillisdemokraattien ja Perussuomalaisten yhä ilmeisemmäksi käyvä liittoutuminen on pantu merkille Suomen merkittävimmässä mediassa Helsingin Sanomissa. Lehden asiaa koskevan artikkelin otsikkona on Suojele Jeesus Suomea.

Liittouman ylivoimaisesti keskeisin avioliitto- ja sukupuoli-ideologian (gender-ideologia) kehittämistyöstä ja levittämisestä vastaava henkilö professori Tapio Puolimatka saa myös tunnustusta Helsingin Sanomilta.

Pohjois-Korea vs. Yhdysvallat - onko järkee vai ei?

Pikkupojan hiekkalaatikon ympärys täyttyy toinen toistaan sotaisimmilla taistelualuksilla. Pitäisikö USA' n ja Japanin hakea kohteikseen tasaväkisimpiä vastustajia, varsinkin kun muistamme mikä valtio on eniten käynyt sotia viimeisen 60 vuoden aikana ja vielä kun muistamme mitä Japani teki Korean niemimaalla 1930-luvulla.

...

~ http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005192726.html -

Tämä. On. Internet.

Pasi Sillanpää kirjoitti blogiinsa tekstin siitä miten hän haluaa olla epäkorrekti. Tekstin sisältö on sen sorttista, että se tuo mieleen vertailukohtia menneisyyteen. Maailmaan ja aikaan jota ei enää ole mutta johon minut on vielä kasvatettu.

Kaikkia provokaattoreita ei ole luotu samanarvoisiksi

Tämä kirjoitus kertoo trolleista. Mutta ei niistä trolleista joista Suomessa nykyään puhutaan. Täällä trollius on usein vakiintunut käsittämään Venäjä -trolleja, eli Venäjän propagandaa tuottavia tahoja joita kutsutaan "tehtaiksi" - aivan kuin ärsyttävät ja provosoivat kommentit ja propaganda olisivat jokin tuote jota valmistettaisiin. Tai sitten puhutaan tietysti jostain Yle -trolleista jos ollaan niitä vastapuolen ihmisiä. Trolli on sanana viitannut kauan - ja tälläkin hetkellä viittaa Suomen ulkopuolisessa maailmassa - hieman toisenlaiseen ilmiöön.

Medioinnin vallankumous – kansalaiset astuvat esiin

(Tänään kansalaisten suoraan ristituleen on joutunut Nato, Natosta kansanäänestys, Kokoomuksen rajut irtiotot natokansanäänestyksestä ja selvitys Natosta, jossa ei ollut ainuttakaan idän puolen asiantuntijaa valottamassa Venäjän näkökulmaa meille kuitenkin tärkeimmästä ilmansuunnasta, koskien ulko- ja turvallisuuspolitiikkaamme sekä sen osa-aluetta idänpolitiikkaa)

...

 

Kuka on Venäjä? Onko hän kotona?

Parhaillaan ajan henki Suomessa on sellainen, että Venäjään pitää suhtautua vähintään tietyllä varauksella.

Toinen äärilaita edustaa vihamielistä suhtautumista Venäjään. Toista äärilaitaa ei juuri ole. Avointa ystävyyttä kehtaa harva tunnustaa.

Mutta voidaanko ylipäätään jokin maa henkilöidä. Personifikaatio toimii aina vain yleistyksenä ja yleensä propagandan välineenä.

Venäjä sitä ja Venäjä tätä, ei todellisuudessa tarkoita yhtään mitään. Sama pätee tietysti kaikkiin muihinkin instituutioihin.

Ruohonen-Lernerin onnistunut trollaus

Perussuomalaisten ryhmäpuheenjohtajan paikalta juntattu Pirkko Ruohonen-Lerner sai tänään aikaan melkoisen mediamylläkän Helsingin Sanomien avautumisartikkelin lopussa tarkan laskelmoidulla&nb

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä