Kaikki blogit puheenaiheesta Puoluesihteeri

Perussuomalaisten puoluekokous, puoluesihteerivalinta

Lauantaina 19.6.2019 Perusuomalaiset kokoontuvat tekemän tärkeitä valintoja seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Puoluesihteerikisaan on lähtenyt mukaan ennätysmäärä ehdokkaita ja jäsenistöllä onkin paljon valinnanvaraa. Tarjolla on laaja kattaus. On pari sairaanhoitajaa, tutkijoita, taivastelija ja jopa 5 EU-vaaliehdokasta.

Puoluetta palvelemaan – Arto Luukkanen puoluesihteeriksi

Heti eduskuntavaalien jälkeen sain yhteydenottoja, joissa minua toivottiin puoluesihteeriksi.

Kieltäydyin ensin kauniisti ja ajattelin, että sinne tulee sopivia ehdokkaita.

Nyt niitä ehdokkaita on tullut mutta itsepintaiset pyynnöt ovat siitäkin huolimatta jatkuneet. Joidenkin veljien taivutteluyritykset ovat olleet aika suorasukaisia ja rehellisiä.

On tehtävä ratkaisu.

Mikä on puolueen etu?

Ehdolla Perussuomalaisten puoluesihteeriksi

Yhdessä olemme enemmän ja tulemme paremmiksi!  

 

Näinä ylväinä aikoina on helppo olla Perussuomalainen. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme Suomen poliittisella kartalla ja saimme 39 kansanedustajaa. Todennäköisesti tiemme vie oppositioon. Se kuitenkin antaa meille loistavat lähtökohdat olla pääministeripuolue viimeistään 2023.

Järjestö- ja aatteellisen remontin aika on nyt

Keskustan hallitustaival ei ole ollut helppo, mutta helppoa siitä kukaan tuskin odottikaan. Poliittinen päätöksenteko oli maassamme Kataisen-Stubbin hallitusten jäljiltä lamaantuneessa tilassa. Globaaliin talouskasvuun Suomi ei tahtonut päästä mukaan ja kilpailukyvyssä olimme verrokkimaistamme jäljessä.  Asetelmat kohti Suomen 100-vuotisjuhlia kohden eivät olleet optimaaliset. Suunta on nyt parempi, mutta paljon on töitä vielä edessä. Kaikki hallituksen tekemät päätökset eivät ole olleet mieluisia.

SDP:n sisäinen yhtenäisyys?

Viimeistään viime kesästä saakka on ollut selvää, että SDP:n nykyinen puheenjohtaja ei ole pystynyt vakuuttamaan kaikkia puolueen jäseniä viimeisen vuoden 2014 puoluekokouksen jälkeen. Viime puoluekokouksessa istuva puheenjohtaja Jutta Urpilainen syrjäytettiin raastavan vaalitaistelun jälkeen. Tämä näkyi selvästi viime viikonloppuna pidetyssä SDP:n puoluevaltuuston kokouksessa.

Ehdolla puoluesihteeriksi - maakuntavaalit Keskustan näytönpaikka

Keskustan Uudenmaan piirin piirijohto kertoi tänään Keskustan puoluetoimistolla Helsingissä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että alueelta esitetään Sami Kilpeläistä Suomen Keskustan puoluesihteeriksi Seinäjoen puoluekokouksessa 10.-12.6.2016.

- Keskustan järjestöjohtamiseen tarvitaan vahvaa aatteellista linjaa ja kenttätyön vahvistamista, puoluesihteeriehdokas Kilpeläinen toteaa.

Lisää nimiä keskustan puoluesihteerikisaan!

Keskustan puoluesihteerin saappaisiin astuvalla on edessään laaja työnsarka. Ensi vuonna käydään kuntavaalit ja vuonna 2018 edessä olevat presidentinvaalit näyttävät häämöttävän lähempänä kuin ovatkaan. Uusiin maakuntavaaleihinkin on valmistauduttava hyvissä ajoin.

Puoluekokous - astinlauta kotipesän vaikuttavuusloikkaan

Jokaisen aatteen ja jokaisen menestyksekkään kansanliikkeen tulee uudistua ja elää ajassa. Suomen Keskusta on kautta historiansa ollut maltillinen ja yhteiskunnallisia ristiriitoja sovitteleva poliittinen voima, jonka aate ja ajatusmaailma on syntynyt suomalaisten tarpeista. Maailma ympärillämme muuttuu kiihtyvällä vauhdilla ja nyt erityisesti on tarpeen kysyä, mitä suomalaiset tarvitsevat?

Kokoomuksen #projekti2018 tienhaarassa

Kokoomuksen puoluesihteerin Minna Arveen lähtiessä takaisin Turkuun, on puolue etsimässä jo toista kertaa kahden vuoden sisällä itselleen uutta puoluekoneen johtajaa. Tujusen menestyksen vuosien jälkilämpö tuntuu vielä haaleana puolueväen iholla, ja nyt kaivataan toistamiseen uutta hiipuvan liekin sytyttäjää. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä