Kaikki blogit puheenaiheesta Salaliitot

Uusi Maailmanjärjestys on täällä - osa 4

Ymmärtääksemme Uutta Maailmanjärjestystä, meidän on mentävä suoraan lähteelle ja katsottava, mitä globaalia yhteiskuntaa ylhäältä käsin varallisuutensa ja valtansa avulla manipuloivat ”yhteiskunta-insinöörit”, tai ehkä parempi nimitys olisi ”pahuuden arkkitehdit”, ovat itse sanoneet suunnitelmastaan.

 

"Maahanmuuttokriitikin" masinoijista

Kesäkuussa postasin Facebookiin muutaman kuvan Cyclonudista Helsinki -tapahtumasta, eli siis nakupyöräilystä. Olin tapahtuman järjestäjä. Näissä kuvissa esiintyi alastomuutta, koska no, nakupyöräilyä on vaikea kuvata näyttämättä paljasta pintaa.

Salaliitot ja sotajuonet

Aina välillä tulee vastaan tarinoita salaliitoista ja sotajuonista. Vanhin vielä yleisesti tunnettu lienee tarina Troijan hevosesta. Siinä fiksut krikkalaiset lahjoittivat jumalalle suuren puisen hevosen. Troijalaiset kiikuttivat hevosen kaupunkiinsa ja hevosen sisään piiloutuneet sotilaat avasivat portit. Eräs Troijalainen pappi yritti pelastaa kaupungin estämällä hevosen siirron mutta merikäärme söi papin. Tarinan todenperäisyydestä ei ole takuita mutta vieläkin on sanonta, minä en luottaisi lahjoja antaviin kreikkalaisiin.

Venäjän trolliarmeijan puolesta!

Kirjoitin vajaat kolme kuukautta sitten siitä, miten suomalaisessa mediassa leviävät väitteet niin sanotuista Venäjä-trolleista ovat vainoharhaisia ja miten Venäjän ei ole voitu todistaa maksavan yhtään mitään kenellekään suomalaiselle verkkokirjoittajalle. Tässä kirjoituksessa (http://ollijuntunen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199359-venaja-trollit-ovat-...) vaadin muun muassa Yleisradiolta jonkinlaista todistetta näistä trolleista tai vaihtoehtoisesti anteeksipyyntöä. Tämä kirjoitukseni oli varsin suosittu ja kehuttu monilla keskustelupalstoilla.

MH17: separatistimöhläys

Pikku hiljaa alkaa totuus paljastua, kuten pitääkin. Saksan tiedostelupalvelu BND (Bundesnachrichtendienst) on MH17-tuhon tekijöistä täysin varma, näin ilmoittaa luotettava Der Spiegel-lehti ("In einer detaillierten Analyse kommt der Bundesnachrichtendienst zu einem eindeutigen Ergebnis"). Viraston johtaja Gerhard Schindler selosti 8.10 Saksan eduskunnan (Bundestag:in) tarkastusvaliokunnalle tapahtumien kulun, satelliittikuvien sekä tuhopaikalla otettujen kuvien avulla.

Taas yksi salaliittohörhöjen teoria kumottu

 

 

 

 

Salaliittoteorioilla elämöiviä maailmassa riittää. Tavallisin motiivi on raha, aina löytyy riittävä määrä hörhöjä ostamaan aiheista tehtyjä kirjoja suuressa maailmassa. Toinen motiivi näyttäisi olevan patologinen USA-viha, sillä lähes kaikki teoriat koskevat USA:n tekemisiä, joissa ihan pakosti on oltava jotain mätää ja "Suuren Saatanan" sormenjälki. Nyt eräs suosittu huuhaa saa tuomionsa:

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä