Kaikki blogit puheenaiheesta Sukupuolineutraalius

Poikien ja tyttöjen erilaisuus on järkevää tunnustaa

Miehet ja naiset - pojat ja tytöt - ovat biologisesti ja psykologisesti erilaisia monella hyvin olennaisella tavalla. Pojilla alkaa esimerkiksi murrosikä keskimäärin myöhemmin kuin tytöillä ja heidän aivonsa kehittyvät hitaammin. Lisäksi pojilla on huomattavasti enemmän adrenaliinia, testosteronia ja muita hormoneja, jotka tekevät pojista "vilkkaampia" ja "vähemmän konformistisia" kuin tytöistä.

Ei sukupuolineutraalille asevelvollisuudelle

Eilen astui jälleen uusi ikäluokka armeijan varusmiespalvelukseen. Senpä kunniaksi lienee paikallaan kirjoittaa näkemyksiä asevelvollisuudesta, tai oikeammin kommentoida kahden nuorisojärjestön, eli kokoomusnuorten ja persunuorten, esityksiä järjestelmän muuttamiseksi.

Kysymyksiä sukupuolineutraalin avioliiton vastustajille

Sinä, joka et hyväksy spn-avioliittoa tai homoparien oikeutta perheen sisäiseen adoptioon:

Oletatko, että sateenkaariperheitä ei tällä hetkellä ole olemassa?
Oletatko, että sateenkaariperheiden vanhemmat muuttavat erilleen, jos heille ei anneta tasavertaisia oikeuksia heteroperheiden kanssa?

Tiesitkö ylipäätään, että sateenkaariperheitä on olemassa jo nyt, eikä mikään laki kiellä kahta saman sukupuolen edustajaa asumasta & kasvattamasta lasta yhdessä?

Kun olet hiljaa mielessäsi vastannut näihin kysymyksiin, voit vastata tähän:

Suomen valtiosta sukupuolineutraali? – 7 askelta

Se on mahdollista eikä edes kovin vaikeaa.

Kuvittele lainsäädäntö, joka ei aseta ihmisiä eriarvoiseen asemaan sukupuolensa perusteella ja joka onnistuu huomioimaan kaikki sukupuolet. Tai lainsäädäntö, joka ei vaadi transsukupuolisten sterilointia. Sitä Suomen lainsäädäntö ei vielä ole, vaikka luulisi 2000-luvulla sivistysvaltiossa näin olevan.

Vihreitä uskomuksia: Avioliiton rajaus miehen ja naisen väliseksi "syrjintää"

Väite "avioliiton pitäminen vain miehen ja naisen liittona on syrjintää" on taustaltaan vihervasemmistolaista ideologiaa.  

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä