Kaikki blogit puheenaiheesta Tasa-arvovaltuutettu

Sivistysvaliokunnan lausunto nostaa esiin sukupuolivähemmistöjen oikeudet

Sivistysvaliokunta on eilen antanut lausuntonsa tasa-arvovaltuutetun kertomukseen eduskunnalle 2018. Tasa-arvovaltuutetun kertomus on ensimmäinen laatuaan ja se nostaa esiin monia tasa-arvovaltuutetun tehtäväkenttään kuuluvien osa-alueiden ongelmakohtia muun muassa työelämässä ja koulumaailmassa.

Kaikki tasa-arvo-ongelmat kerralla kuntoon

Tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara ottaa Iltalehden jutussa kantaa puolustusministeri Jussi Niinistön ehdotukseen naisten vapaaehtoisen asepalveluksen jäädyttämisestä määräajaksi säästösyistä. Jutussa esiintyy yksi pieni sivuseikka, joka tarkemmin mietittynä olisi avain kaikkien tasa-arvo-ongelmien korjaamiseen varmasti, pysyvästi ja kertaheitolla.

Jukka Maarianvaara nimitettiin tasa-arvovaltuutetuksi

Valtioneuvosto on tänään 2.2.2017 nimittänyt varatuomari Jukka Maarianvaaran uudeksi tasa-arvovaltuutetuksi.Maarianvaara aloittaa tasa-arvovaltuutettuna 18. huhtikuuta  ja hänen toimikautensa kestää viisi vuotta. Tasa-arvovaltuutettu toimii tasa-arvon edistämiseksi ja syrjinnän estämiseksi. Virka tuli avoimeksi, kun sen edellinen haltija Pirkko Mäkinen jäi eläkkeelle syksyllä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä