Kaikki blogit puheenaiheesta Tiina elovaara

Aatteiden alennusmyynti

Kuten hyvin tiedämme, joulun jälkeen koittavat railakkaat alennusmyynnit, joissa viisas kuluttaja voi saada edullisia tuotteita hyvinkin halvalla.

Ja miksipäs ei. Kauppiaat riehaantuvat yrittämään hyvää tilikautta ja myyvät ilman katteita.

Kunhan vaan tavaraa saa ulos äkkiä. Mitäpä siitä jos tulee persnettoa! Voi niitä Hulluja Päiviä! Kaikki on kaupan.

Sininen hulabaloo – ilmainen turvapaikanhylkäysvakuutus

Eduskunnan on syytä tutkia myös kansanedustaja Sirénin kulukorvaukset

Kirjoitin 8.8.2018 blogikirjoituksen otsikolla ”Hakkaraisen sauna edellyttää oikeusratkaisua, jos eduskunta katsoo sen asunnoksi” (US-blogi 8.8.2018). Käsittelin kirjoituksessa kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) ja kansanedustaja Ville Vähämäen (ps.) korotettuja kulukorvausasioita asuntoasioihin liittyen.

Tiina Elovaara on politiikan koulukiusaaja

Perussuomalaisista kesällä loikannut kansanedustaja Tiina Elovaara on puhunut paljon koulukiusaamisesta ja esittänyt erilaisia toimenpiteitä siihen puuttumiseen. Ehdotukset ovat olleet hyviä ja kannatettavia.

Valitettavasti hän ei elä niin kuin opettaa. Elovaara on useaan otteeseen väittänyt, että perussuomalaisten puoluekokouksessa esiintyi natsitervehdyksiä, vaikka jopa toimittajat todistivat, että kyseessä oli kokouksessa suoritettu käsiäänestys. Tilanteista on lisäksi kuvatodisteita.

Sampo Terhon arvaus: kivi vai purje?

Ensin haluan onnitella Sampo Terhoa siitä, että hän on kirkkaasti paras kulttuuriministeri maassamme aikapäiviin. Hän on valmis paitsi puhumaan kulttuurista, myös tekemään sitä ja hyväksymään kulttuurin tapahtumisen ilman byrokratiaa ja julkisvallan holhousta. Tätäkin isompi haaste hänellä on kuitenkin puoluejohtajana jossa koko puolueen olemassaolo riippuu enemmiltä osin muista puolueista.

Yhden asian Huhtasaari ja Halla-aho?

 

I`m back. Sori siitä!

Tosiaankin pienen penaltyn jälkeen aloin taas pohtia ääneen ja osallistua keskusteluun.

Viime aikoina silmiin on pistänyt median ja "kuplaihmisten" uudelleen nousu vahvimpana kannatuslukujen nostajina Laura Huhtasaaren alkavalle presidenttikampanjalle sekä PerusSuomalaisten tulevalle jytky kakkoselle. 

Rohkeaa toimintaa, Tiina Elovaara!

Aina on hauska päästä kehumaan poliitikkoa, olkoon nyt vuorossa Tiina Elovaara.

Ai kuka Elovaara? Perussuomalaisten ensimmäisen kauden kansanedustaja.

Ja mikä on rohkeaa? Se, että hän näyttää ajattelevan omilla aivoillaan ja toimivan arvojensa mukaan silloinkin, kun ne eivät vastaa lauman asenteita.

Hieno veto oli jo se, että Elovaara kannatti tasa-arvoista avioliittolakia, vaikka perussuomalaisten eduskuntaryhmä oli melkein yhtenä joukkona sitä vastaan. Mutta sapiskaahan siitä tuli.

Rasismin tuulensuoja purettava - Kiemungin käsitys rasistista kummallinen

Maahanmuuttajalasten virpomista Facebookissa kommentoinut Terhi Kiemunki selitteli kohupäivitystään torstai-illan Enbuske, Veitola & Salminen -talk show’ssa.

Ohjelman juontaja Tuomas Enbusken mielestä Yk:n määritelmän mukaan Kiemunki on rasisti.

Kiemungin mielestä rasisti on se, joka sanoo, etteivät suomalaiset lapset saa laulaa koulussa joululauluja tai Suvivirttä.

Hyökkäys kansanvaltaa vastaan

Ministeri Stubb on Yleisradion tietojen mukaan vaatimassa rangaistusta kolajuomaa hänen päälleen Tampereella heittäneelle henkilölle. Uutisen lukiessani ensimmäinen ajatukseni oli ”kehtaakin!”

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä