Kaikki blogit puheenaiheesta Yhdysvallat ja presidentinvaalit 2016

Vasemmisto vs luonnolliset vaistot

[ Tämä on käännös Yhdysvalloissa asuvan John Craigin kirjoittamasta kirjoituksesta, jonka hän julkaisi blogissaan 2.1. 2018. Alkuperäinen kirjoitus englanniksi löytyy täältä: https://justnotsaid.blogspot.fi/2018/01/the-left-vs-natural-instincts.html ]

* * *

Maailmantuhoajat, TOP 3

Amerikan tiedustelupalvelu määrittelee aika-ajoin maailman vaarallisimmiksi luokitellut henkilöt. Yhtenä vuonna ykköspaikkaa piti Osama bin Laden, toisena vuonna FBI:n mukaan juutalainen asekauppias-mafioso Semlion Mogilevitch luokiteltiin maailman vaarallisimpien joukkoon. Kärkisijoilla ovat keikkuneet jo pidemmän aikaa myös Venäjän presidentti Vladimir Putin sekä Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un. Varmaan joidenkin mielestä siellä piakkoin keikkuu myös Yhdysvaltain tuleva presidentti Donald Trump? 

 

Silmät kiinni ja kaasu pohjaan

Yhdysvalloissa sitten valittiin Donald Trump presidentiksi. Siis tämä mies joka on haukkunut vaalikampanjassaan Pariisin ilmastosopimuksen kiinalaisten salajuoneksi. Ei, tämä ei ole mistään Vonnegutin romaanista. Todellisuus jäljittelee kaunokirjallisuutta ja panee pahemmaksi. Yhdysvaltain tuleva presidentti suunnittelee jo pikaista lähtöä Pariisin ilmastosopimuksesta, mikäli Reutersiin on uskominen. Mutta ei kai ole. Reutershan edustaa valtamediaa, joka valehtelee aina.

Rauhallisesti Donald Trumpista

Maailman kommentaattorit suoltavat Donald Trumpin aikakautta, vaikka hän ei ole vielä astunut virkaansakaan. Harvinaisen vastenmielisen makuinen kampanjointi päättyi Trumpin voittoon ratkaisevassa osavaltiokisassa, vaikka Hillary Clinton sai enemmistön äänestäjien keskuudessa. Kaksi Amerikkaa on törmännyt yhteen rajusti, Brexitin tyyliin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä