Kaikki blogit puheenaiheesta Yhdysvaltain presidentti

Jakavatko Trump ja Putin Suomen?

Eivät jaa, ainakaan geopoliittisestisen sijaan mielenosoittajat saattavat jakaa suomalaisten ihmisten mielipiteet kahtia omalla Trump-vastaisuudellaan. Myönnän siis, että otsikkoni on klikkijournalismin multihuipentuma, jolle vertoja voi vetää vain aiheeseen liittyvä mätäkuinen sensaatiojournalismi.

Amerikan presidentti on pragmatisti

Kun Donald Trump valittiin Yhdysvaltain presidentinvirkaan, vihervasemmistolainen media kaivoi kaapeistaan kauheimman aseen, jonka se tietää: Venäjän uhan.

Poliittinen vihervasemmisto on itse ollut kallellaan Venäjän suuntaan osana vanhaa Neuvostoliittoon kohdistuvaa rakkauttaan. Mutta nyt punavihreä media väitti, että Donald Trump on oikeastaan Venäjän asialla, Venäjän myötäilijä, Venäjän yhteistoimintamies ja agentti.

Trump kysymys

Mikä on se oikea tapa miten presidentti Trumpin tulisi hoitaa virkaansa? Hänellä oli ja on selviä päämääriä, joita ei liiemmälti ole salattu. Miten hänen pitäisi edetä niiden toteuttamisessa?

Mikä Trumpin tavassa pännii? Sekö, että ei ole samaa mieltä?

 

Levottomia tosiasioita Yhdysvaltain presidenteistä

Levottomia tosiasioita Yhdysvaltain presidenteistä

Kansakuntansa parhaat pojat asialla…

*

Katso tästä: All Men Panel.. https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=wPGmWNfiLa6r8wev0ZvABA&gws_rd=ssl#q=the+presidents+of+the+united+states

*

1.) George Washingtonista tuli melkein zombie

Mitä on narsismi?

”Narsismiin” viitataan silloin tällöin poliittisessa retoriikassa. Viimeksi ”narsismilla” pöhäytti Vasemmistoliiton entinen kansanedustaja ja psykiatri Claes Andersson, joka julisti ruotsinkielisen Yleisradion säestämänä, että Donald Trump on ”narstistinen psykopaatti ”(narcissistisk psykopat).

Trumpin käännytyspolitiikka ampuu alas kaksoiskansalaisuudet

Maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta puolustava propagandamedia on vastustanut äänekkäästi Donald Trumpin käyttöön ottamia rajoilta käännytyksiä, joilla estetään syyrialaisten ja eräiden muiden muslimienemmistöisten maiden kansalaisten pääsy Yhdysvaltoihin.

Trump-uutisointi kuin kreikkalaista kirjanpitoa

Vanhan median harjoittama Trump-uutisointi on luotettavaa kuin kreikkalainen kirjanpitäjä. Tässä tuleekin nyt hieman analyysia viime viikon journalistisista rimanalituksista.

Yleisradion toimittaja Risto Mattila kirjoitti 26.1.2017 Ylen nettisivuille laajaa kiinnostusta herättäneen jutun, jonka hän otsikoi sanoin ”Lehti: Yhdysvaltain kovin ja kokenein johto erosi, eivät halua palvella Trumpia” (katso kuvaa) antaen näin ymmärtää, että ulkoministeriön virkamiehet olisivat joukkoirtisanoutuneet protestiksi Trumpille.

 

Pitäisikö Yhdysvaltain presidentin olla joulupukki?

Poliittinen vihervasemmisto on puuttunut tavan takaa Yhdysvaltain asioihin vaatimalla, että Yhdysvaltain ei pitäisi puuttua muiden maiden asioihin. Ei olisi pitänyt taistella Koreassa vapaan yhteiskuntajärjestelmän puolesta. Ei olisi saanut käydä sotaa Vietnamissa kommunisteja vastaan, vaikka siten olisi pelastettu maa joutumasta totalitarismin kynsiin.

Donald Trump ja kankeat karnevaalit

Älymystölehti Helsingin Sanomat ja paljon klikattu (ei kuitenkaan kovin suosittu) Ilta-Sanomat hekumoivat pari päivää sitten sillä, kuinka moni maailmantähti kieltäytyy esiintymästä Donald Trumpin virkaanastujaisissa.

Ulkojuhlat tammikuussa, miksi ihmeessä?

Amerikkalaiset rakastavat tunnetusti kunnon juhlia. Ihmetystä kuitenkin herättää, miksi maassa on päädytty pitämään yksi keskeisimmistä poliittisista seremonioista ulkona tammikuun hyisessä säässä. Tähän, kuten niin moneen muuhunkin asiaan Yhdysvaltain politiikassa, sylttytehdas löytyy 1700-luvun lopulta vaikuttaneista kansakunnan perustajaisistä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä