Kaikki blogit puheenaiheesta Eija-Riitta Korhola

Ei äänestetä Hakkaraista Europarlamenttiin

Suomella on 13 paikkaa EU-parlamentissa. Jokainen niistä on tärkeä. Valtaosa äänestää ehdokasta, jonka uskoo olevan kyvykäs ja halukas ajamaan Suomen asiaa. Mutta jos edustajamme onkin toiminut Suomen etua vastaan? Siihen verrattuna protestiksi äänestetty tyhjäntoimittajakin on hyvä edustaja. Ei muuten.

 

Metsien monimuotoisuus on valitettavasti heikentymässä, Eija-Riitta Korhola

 

Eija-Riitta Korhola suomii tänään blogimerkinnässään Sanna Marinia ja Emma Karia siitä, etteivät he ole ympäristöasioissa Suomen tasalla. En ota kantaa Korholan kirjoituksiin sen enempää, mutta haluan oikaista erään hänen väitteensä, joka on paikkansapitämätön.

Korhola nimittäin väittää, ettei uhanalaisuusraportin mukaan metsäluonto ole heikkenemässä. Väitteessään hän viittaa Metsäyhdistyksen artikkeliin, eikä suinkaan uhanalaisuusraporttiin.

Eija-Riitta onnistui siinä missä Li ei ole onnistunut

Li Andersson on loistava poliitikko mutta ei ole onnistunut tuomaan yhteiskuntaluokkia ja niiden välisiä konflikteja, eli perinteistä vasemmistolaista kertomusta ja näkökulmaa esiin. Mehän olemme kaikki ihan kyllästyneet puheisiin uskonnoista, etnisyyksistä, vientivajeista, kantokyvyistä, valemediasta ynnä muusta mistä nykyään puhutaan vaikka meitä oikeasti kiinnostaa epätasa-arvo, luokkakonfliktit, ja vallan periytyminen sekä vallan puutteen periytyminen.

Eija-Riitta onnistui siinä missä Li ei ole onnistunut

Li Andersson on loistava poliitikko mutta ei ole onnistunut tuomaan yhteiskuntaluokkia ja niiden välisiä konflikteja, eli perinteistä vasemmistolaista kertomusta ja näkökulmaa esiin. Mehän olemme kaikki ihan kyllästyneet puheisiin uskonnoista, etnisyyksistä, vientivajeista,kantokyvyistä, kiitosmediasta ynnä muusta mistä nykyään puhutaan vaikka meitä oikeasti kiinnostaa epätasa-arvo, luokkakonfliktit, ja vallan periytyminen sekä vallan puutteen periytyminen.

Kokoomuksen Korhola: Tuulivoima syynä eläinten joukkokuolemiin

Entinen europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola (kok.) kertoo sosiaalisessa mediassa saaneensa yhteydenottoja, joiden mukaan tuulivoimaloiden läheisyydessä olisi kuollut merkittävä määrä kanoja Siikaisissa. Korholan mukaan tällaisia tapauksia on tullut esiin ympäri maailmaa. Pitkän uran populismin parissa tehnyt Korhola kertoi päivityksissään myös, että kanojen silmissä olisi räjähdellyt verisuonia ja että niille olisi tehty tämän vuoksi ruuminavaukset.

Tuulivoima on mainettaan parempaa

Tuulivoimatuet nousivat jälleen esiin, kun pitkän uran populismin parissa tehnyt Eija-Riitta Korhola (kok) kirjoitti aiheesta Iltalehden blogisivustolla.  Korhola on täysin oikeilla jäljillä sanoessaan tuulitukien olevan suomalaisen järjettömyyden yksi huipentumista. Kyse on veronmaksajien rahojen haaskauksesta, johon ei nykytilanteessa olisi varaa. Keskustan alunperin räätälöimä tuulituki nielee Suomessa liki puoli miljoonaa euroa päivässä.

Korhola keräilee vain sulkia hattuunsa

Vime päivien keskustelluin uutinen on syntynyt kansanedustaja Mauri Pekkarisen (kesk.) tuulivoimapäätöksistä. Kissan nosti pöydälle entinen europarlamentaarikko ja eduskuntavaaliehdokas Eija-Riitta Korhola (kok.) alkuviikolla lähettämällään Twitter-viestillä.

Korholan mukaan Pekkarisen tytär Tuulimari Fareed ja hänen vävynsä Taamir Fareed ovat hyötyneet Pekkarisen elinkeinoministerinä tekemistä tuulivoimapäätöksistä tuntuvasti.

Viidenkympin villitys

Siinä aurinkokin pimenee puoliltapäivin tänään, kun Eija-Riitta Korhola sai vaalinumeronsa. Senhän kertoo meille jo virsikin.

1.
Jumalaa kiittää sieluni,
ylistää Herraa nöyrästi,
ja henkeni nyt iloitsee,
Vapahtajassa riemuitsee.

2.
Minulle Herra voimallaan
on tehnyt ihmetekojaan,
kun alhaista hän armahti
ja tehtäväänsä valitsi.

3.
Ei lopu Herran laupeus,
uskollisuus ja rakkaus.
Polvesta polveen säilyy se
turvana Herran omille.

Kokoomuksen puheenjohtajan ei tule olla vaalivoittaja

Media on käsittänyt, että kokoomuksessa valitaan tänä viikonloppuna uusi pääministeri. Se ei riitä kuvaamaan koko totuutta. Kuten Kokoomusnuorten puheenjohtajakin alleviivasi, nyt ollaan lähtökohtaisesti valitsemassa Kokoomuksen puheenjohtajaa, eikä vain suorittajatyyppiä johtamaan hallitusta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä