Kaikki blogit puheenaiheesta Yhteiskuntaluokat

Eija-Riitta onnistui siinä missä Li ei ole onnistunut

Li Andersson on loistava poliitikko mutta ei ole onnistunut tuomaan yhteiskuntaluokkia ja niiden välisiä konflikteja, eli perinteistä vasemmistolaista kertomusta ja näkökulmaa esiin. Mehän olemme kaikki ihan kyllästyneet puheisiin uskonnoista, etnisyyksistä, vientivajeista, kantokyvyistä, valemediasta ynnä muusta mistä nykyään puhutaan vaikka meitä oikeasti kiinnostaa epätasa-arvo, luokkakonfliktit, ja vallan periytyminen sekä vallan puutteen periytyminen.

Eija-Riitta onnistui siinä missä Li ei ole onnistunut

Li Andersson on loistava poliitikko mutta ei ole onnistunut tuomaan yhteiskuntaluokkia ja niiden välisiä konflikteja, eli perinteistä vasemmistolaista kertomusta ja näkökulmaa esiin. Mehän olemme kaikki ihan kyllästyneet puheisiin uskonnoista, etnisyyksistä, vientivajeista,kantokyvyistä, kiitosmediasta ynnä muusta mistä nykyään puhutaan vaikka meitä oikeasti kiinnostaa epätasa-arvo, luokkakonfliktit, ja vallan periytyminen sekä vallan puutteen periytyminen.

Eliittikäsite ja oikeistopopulistit

Oikeistopopulismi se vasta ristiriitaista onkin. Suomi on nyt kiakkovieraiden jälkeen mahdollisuuksien maa jossa kaikilla on vaikutusmahdollisuuksia kunhan vaan ryhdistäydytään.

Matias Turkkila kehuu että kiakkovieraan olettama eliitti ei ole estänyt perussuomalaisia rakentamaan avoimin kortein puoluettaan.

Turkkila siis kieltää tai kyseenalaistaa eliitin läsnäolon Suomessa kutsuen sitä kiakkovieraan olemattamaksi. Tämän voi vielä käydä toteamassa A-studion eilisen ohjelman loppupuolen sananvaihdosta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä